WELKOM BIJ SMASH NEERIJSE

12 APRIL 2021: START BEACHVOLLEYBALSEIZOEN

GEANNULEERD: ZATERDAG 8 MEI: JEUGD BEACHTORNOOI U16J - U18J - U18M

                                                      

BEACHVOLLEY SMASH NEERIJSE (BV-0020)

Niet alleen in het zaalvolleybal, maar ook in het beachvolleybal zal Smash Neerijse een prominente rol gaan spelen. In samenwerking met Beach Brabant en Volley Vlaanderen zullen wij vanaf april 2021 beachtrainingen aanbieden aan de jeugd vanaf 13-18 jaar. Ook spelers van andere clubs zijn welkom. 

Je bent geen volleybalspeler, je kan wat met de bal overweg en wil je graag de knepen van het beachen te pakken krijgen, dan is onze Start2Beach iets voor jou. Na het indoorseizoen start er een start2beach voor de -13 jarigen.

Klik gerust verder voor meer in

       

GEANNULEERD - In samenwerking met Beachvolley Vlaams-Brabant en Belgian Beachvolley organiseert Smash Neerijse haar 3de Jeugd Beachvolleybal Tornooi.

Op zaterdag 8 mei wordt er een hele dag gestreden in het zand door de U16J, U18J en U18M.

Iedereen kan deelnemen, alleen of met een partner.

LOKATIE: Beachvelden De Kronkel - Gemeenteplein 2 - 3040 Huldenberg

PLOEGEN EN WEDSTRIJDSCHEMA: 

INFO INSCHRIJVEN: 

Ben je al een zandrat? De spelregels voor beachvolley zijn voor jou geen geheim meer? Tijd om wedstrijden te spelen. 

Vanaf april t/m juli is er altijd wel ergens een tornooi in Vlaams-Brabant waar je kan aan deelnemen. Dit hoeft niet steeds met de zelfde partner.

Hou zeker ons eigen tornooi in de gaten op zaterdag 8 mei (J16 - J18 - M18)

Voor onze beachvolley-competitiespelers voorzien we een extra training op woensdag van 18u30-20u. (eigen leden gratis, anderen €50)

                                                                                   

  

 

Over onze club

Smash Neerijse is aangesloten bij de Vlaams Brabantse Volleybalbond en maakt deel uit van de Volley Vlaanderen.

We bieden de inwoners van Huldenberg, Overijse en omstreken reeds meer dan 40 jaar de mogelijkheid hun favoriete sport te beoefenen. In het seizoen 2020-21 starten we met 11 jeugdploegen in competitie (U11MN1 - U11JN2 - U11XN3 - 2 x U13JN2 - 2 x U13MN2 - U15MN2 - U15JN2 - U17MN2 en U17JN2. Verschillende ploegen spelen eveneens bekerwedstrijden.

Smash Neerijse heeft eveneens 1 Senioren damesploeg in NIV 7 PROMO 3 (3P), 1 dames seniorenploeg "d'Anciens" in de competitie "de vriendschap" en een gemengde én dames recreatieploeg "Balleke Smash" in de SPORTA-competitie.

Het is onze bedoeling alle leden volleybal te laten spelen in een aangename en sportieve sfeer. Ontspanning en sportiviteit in een competitieve geest zijn ons hoofddoel.

Zou jij graag volleybal spelen? Wij zijn steeds op zoek naar versterking. Neem gerust contact op met één van onze bestuursleden of kom eens langs op onze trainingen. Wij bieden elk nieuw lid in september de kans om 1 maand GRATIS te komen "proeven" van het volleybal.

Wij wensen je een aangename en sportieve ontspanning bij onze club.

Het bestuur

© 2020, website powered by Twizzit.com