Moederdagontbijt 8 mei

  • Ontbijt volwassenen: €13 pp
  • Ontbijt kinderen: €8 per kind
  • Bubbels: €10/fles

3 december - opnieuw strengere maatregelen

[Bron: Volley Vlaanderen]

Maatregelen van kracht vanaf zaterdag 4 december (besluit van 3 december)

Tijdens het sporten zelf gelden er geen beperkende maatregelen. Sportactiviteiten kunnen op een normale manier plaatsvinden. Er gelden wel enkele controlerende maatregelen met betrekking tot de toegang tot en het beheer van sportinfrastructuur. Onderstaande maatregelen gelden voor alle wedstrijden in de competities georganiseerd door Volley Vlaanderen en alle provincies en voor oefenwedstrijden en toernooien. De thuisclub is verantwoordelijk voor de toepassing van deze regels.

Impact label Smash Neerijse

Het vorige volleybalseizoen nam Smash Neerijse deel aan het Jeugdsportfonds 2021. Aan de hand van het jeugdsportfondsdossier hebben wij het IMPACT-label behaald.

Waarom het IMPACT-label? Smash Neerijse heeft gedurende de moeilijke Corona-periode het verschil gemaakt voor de jeugd en dat mag niet onopgemerkt voorbijgaan. 

Smash Neerijse Twizzit app

Download hier je Twizzit-app en zorg dat je mee bent!

Alle informatie via 1 handige app:
  • communiceer met je team
  • raadpleeg je Smash Neerijse agenda
  • deel foto's met je team
  • geef je aanwezigheid door voor trainingen en wedstrijden 
  • bekijk je facturen
  • ...

meer info nodig? check support.twizzit.com

Breng Smash Neerijse naar school !

Sporters beleven meer. Ook in de Vlaamse scholen! 

De actie 'Breng je sportclub naar school' wordt dit jaar opnieuw georganiseerd en vindt plaats op woensdag 16 september 2020. 

2-Sterren jeugdclub 2019

In samenwerking met SPORT VLAANDEREN en VOLLEY VLAANDEREN en in het kader van het JEUGDSPORTFONDS 2019 werd Smash Neerijse geselecteerd als

2 STERREN JEUGDCLUB 2019.

Het Jeugdsportfonds is een project van de Volley Vlaanderen gericht op de kwaliteit van de jeugdwerking van de Vlaamse Clubs. Zo evalueren we onszelf om de werking van de club nog verder te verbeteren de komende jaren. We beseffen dat de jeugd onze toekomst is, dus willen we hen dan ook zo optimaal mogelijk begeleiden. 

 

 

Sponsors
Verjaardagen
28/05
Jolan D´hondt
Smash Troopers

© 2020, website powered by Twizzit.com