WELKOM BIJ SMASH NEERIJSE

Wij verkopen paaseitjes ten voordele van ons volleybalweekend. Met de opbrengst van deze actie kunnen we een extra leuke activiteit doen en kan het weekend voor iedereen betaalbaar blijven.

De actie loopt t/m 6 maart. De eitjes kunnen afgehaald worden in De Kronkel op zaterdag 23 maart van 10-12u.

Bestellen kan via https://trooper.be/paaseieren-actie

Over onze club

Smash Neerijse is aangesloten bij de Vlaams Brabantse Volleybalbond en maakt deel uit van de Volley Vlaanderen.

We bieden de inwoners van Huldenberg, Overijse en omstreken reeds 50 jaar de mogelijkheid hun favoriete sport te beoefenen. In het seizoen 2023-24 starten we met 9 jeugdploegen in competitie (U11 tem U19, jongens en meisjes)

Smash Neerijse heeft eveneens 1 Senioren damesploeg en 1 Senioren Herenploeg (beide in PROMO3), 1 dames seniorenploeg "d'Anciens" in de competitie "de vriendschap" en een gemengde én dames recreatieploeg "Balleke Smash" in de SPORTA-competitie.

Het is onze bedoeling alle leden volleybal te laten spelen in een aangename en sportieve sfeer. Ontspanning en sportiviteit in een competitieve geest zijn ons hoofddoel.

Zou jij graag volleybal spelen? Wij zijn steeds op zoek naar versterking. Neem gerust contact op met één van onze bestuursleden of kom eens langs op onze trainingen. Wij bieden elk nieuw lid in september de kans om 1 maand GRATIS te komen "proeven" van het volleybal.

Wij wensen je een aangename en sportieve ontspanning bij onze club.

Het bestuur

© 2020, website powered by Twizzit.com